Stomahulpmiddelen bestellen

 

U wilt het liefst zo min mogelijk omkijken hebben naar het regelen van uw stomamateriaal. Het moet er gewoon zijn wanneer u het nodig heeft. Bij Bosman bestelt u uw artikelen eenvoudig en snel, zonder dat u er de deur voor uit hoeft. Dat kan op drie manieren:

 

  • Online
    U bestelt uw stomamateriaal snel en eenvoudig online via MijnBosman.com; een bestelomgeving speciaal voor u. U hoeft zich daar slechts één keer te registreren en kunt daarna bestellen wanneer u dat uitkomt. Als u uw bestelling voor 21.00 uur online plaatst, dan geven wij uw pakket diezelfde dag nog mee aan PostNL. Normaal gesproken ontvangt  u uw bestelling de volgende werkdag al op het door u opgegeven adres. Ook op zaterdag. 

 

  • Telefonisch
    Vindt u het fijner om uw bestelling door te spreken met één van onze medewerkers? Dan belt u gratis naar onze Klantenservice via 0800 – 0662. Wanneer u telefonisch bestelt kunt u uw bestelling persoonlijk bespreken met een van onze medewerkers. Bosman zorgt ervoor dat uw materiaal netjes en discreet bij u bezorgd wordt op het door u aangegeven adres. Als u uw bestelling voor 17.00 uur telefonisch plaatst, dan geven wij uw pakket diezelfde dag nog mee aan PostNL. U ontvangt uw bestelling dan de volgende werkdag al op het door u opgegeven adres. 

 

  • Wij regelen uw bestellingen
    Nog minder omkijken hebben naar uw bestellingen? Dat kan. Bosman verzorgt dan via de Voorraad–Op-Maatservice uw bestellingen voor u automatisch. We bespreken vooraf de soort en hoeveelheid hulpmiddelen en het moment waarop u de hulpmiddelen in huis wilt hebben. Daarna regelen wij uw bestellingen. Zo weet u zeker dat u altijd voldoende materiaal in huis heeft.

 

Vragen of twijfels over uw stomahulpmiddelen?

Heeft u vragen over uw stomamateriaal of twijfelt u of u wel het juiste stomamateriaal gebruikt? Aarzel dan niet contact op te nemen met onze Klantenservice. Ook als u wilt weten wanneer en hoeveel stomahulpmiddelen u mag bestellen. Onze Klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur via het gratis telefoonnummer 0800 - 0662. Ook onze verpleegkundigen staan voor u klaar om u aanvullend advies te geven, naast het advies van uw eigen verpleegkundige.

 

Stomamaterialen met spoed nodig?

Heeft u met spoed stomamaterialen nodig, dan kunt u ons ook buiten kantooruren bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 – 0662. Ook tijdens zon- en feestdagen. Wij nemen samen met u uw situatie door. En het nodig is, zorgt Bosman ervoor dat u uw hulpmiddelen dezelfde dag nog in huis heeft.