Schaatsclinic voor kinderen met diabetes

 

Op 8 december 2019 is de Bas van de Goor Foundation (BvdGF) te gast bij Harderwijk op ijs! BvdGF bestuurslid en wereldkampioen op de 1000m Barbara de Loor geeft dan, speciaal voor klanten van Bosman, een schaatsclinic aan kinderen van 6 tot 16 jaar met diabetes.

 

Heb jij zin om een uur lang schaatsles te krijgen van een echte prof? Kom dan ook! Je krijgt de toegang tot de ijsbaan, de clinic en een uurtje vrij schaatsen en een kop warme chocomel van ons. Voor je ouders/verzorgers is er de gelegenheid om vragen te stellen over sporten met diabetes aan het team van de Bas van de Goor Foundation. Als je het leuk vindt mag je een broertje/zusje of vriendje/vriendinnetje meenemen.

 

De ijsbaan gaat speciaal voor ons een uurtje eerder open op zondag 8 december. De clinic van Barbara begint om 10.30u. Vanaf 10.00u kunnen jullie terecht bij de ijsbaan voor een kopje koffie en om alvast schaatsen te passen (je kunt ze lenen bij de ijsbaan) en aan te trekken. Na de clinic kun je nog even vrij schaatsen als je de smaak te pakken hebt.

 

Wil je meedoen? Schrijf je hier snel in! Er is plaats voor 30 kinderen, de selectie gaat op basis van volgorde van inschrijving.

Geef uw reactie

Image CAPTCHA
Vul de karakters in die weergegeven worden in het plaatje.