Openingstijden tijdens feestdagen

 

Er staat weer een aantal feestdagen voor de deur. Ook de medewerkers van Bosman Medische Hulpmiddelen vieren deze feestdagen. Natuurlijk blijven wij voor u bereikbaar op ons noodnummer.

 

Feestdagen

Bosman is op Tweede Paasdag (maandag 17 april), Koningsdag (donderdag 27 april), Hemelvaartsdag (donderdag 25 mei) en Tweede Pinksterdag (maandag 5 juni) niet bereikbaar voor reguliere bestellingen en voor het maken van afspraken. Op deze dagen zijn wij wel bereikbaar voor noodgevallen. PostNL bezorgt op deze feestdagen geen pakketten, dus een bestelling die u een dag voor de feestdag bij Bosman heeft geplaatst, wordt op z'n vroegst de dag na de feestdag geleverd. 

 

Spoed

Mocht u tijdens de feestdagen, in het weekend of in de avonduren met spoed materialen nodig hebben, dan kunt u natuurlijk gebruikmaken van onze 24-uursdienst, bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 - 0662.

 

Online bestellen

Heeft u een account van MijnBosman, dan kunt u gewoon zoals u gewend bent uw bestelling online plaatsen. Op de dagen dat wij gesloten zijn, zullen wij de eerstvolgende werkdag uw online bestelling voor u verwerken. 

Geef uw reactie

Image CAPTCHA
Vul de karakters in die weergegeven worden in het plaatje.