Exclusieve blogs van ervaringsdeskundigen

 

Lees in de exclusieve blogs van Brigiet Brink, Annalies Oomen en Pieter-Jan Jongeling over hun ervaringen met diabetes, de gezondheidszorg, de mensen die zij daarin dagelijks ontmoeten en de uitdagingen als ondernemer in diabetesland. Hieronder stellen zij zich kort aan u voor.

 

Brigiet Brink   

 

Brigiet Brink (42), diabetes type 1 sinds haar 32e, werkt als zelfstandig diabetescoach en traint hulpverleners in de diabeteszorg. Is getrouwd en moeder van twee dochters Noor (9) en Anna (7). In haar blog op onze website schrijft zij over haar dagelijks leven met diabetes, ontmoetingen met mensen (met diabetes) uit haar praktijk en haar zoektocht naar balans in haar glucosewaarden door voeding en beweging.

 

 

Mariëlle Seegers is getrouwd met Freek en moeder van Mats (14) en Fenne (10) die sinds haar vijfde diabetes type 1 heeft. Over dat heftige eerste jaar, waarin het leven van haar gezin op z’n kop stond, schreef ze het boek ‘Suikermoeder’. In haar blog op onze website schrijft ze over de impact die diabetes heeft op haar als moeder, op het gezin en op haar relatie.

 

 

Pieter-Jan Jongeling

Pieter-Jan Jongeling, actief in de gezondheidszorg en diabetesmarkt sinds 2004, zorgt er samen met bijna 200 Bosman-medewerkers voor dat u als patient thuis wordt voorzien van de juiste hulpmiddelen waarmee uw kwaliteit van leven verbetert. Pieter-Jan is getrouwd en vader van twee kinderen. In zijn blog schrijft hij over zijn ervaringen in de gezondheidszorg en zijn visie op de zorg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk blogartikelen