Diabetes Feel Goods maakt diabetes al 5 jaar mooier

 

Op 14 november aanstaande is het Wereld Diabetes Dag*. Een dag om wereldwijd aandacht en begrip te vragen voor diabetes. Op deze dag viert de webshop Diabetes Feel Goods ook haar eerste jubileum. Op www.diabetesfeelgoods.com vindt je sinds 2014 leuke diabetesaccessoires, zoals tasjes, sieraden en stickers om je pomp te pimpen; alles om diabetes een beetje mooier te maken. Om het 5-jarige jubileum met jullie te vieren zijn er meerdere acties, waaronder: 5 dagen lang, 15% korting op bijna alle artikelen bij een bestelling vanaf €15. En via hun Facebook- en Instagram pagina worden er gratis producten weggegeven. Dus check de socials!

 

Dat diabetes echt een rotziekte is weet oprichter en ervaringsdeskundige Nienke Nijhof uit Amersfoort maar al te goed. Sinds 2008 heeft ze zelf type 1 diabetes. Ze miste mooie diabetesaccessoires: “De hulpmiddelen die je krijgt zijn fantastisch, qua functionaliteit, alleen vaak zo lelijk, medisch en saai. Ik vond dat dat anders kon en ben daarom Diabetes Feel Goods begonnen.” Met de oprichting van haar onderneming wilde de van oorsprong industrieel ontwerpster graag iets positiefs doen met haar ziekte. En dat is gelukt. Na 5 jaar heeft ze een mooie vaste klantenkring en komen er bestellingen van over de hele wereld. Samen met collega Lieke proberen ze hun klanten echt een feel good moment te geven. Alle pakketten worden zorgvuldig ingepakt en met een persoonlijk kaartje verstuurd, zodat hun klanten iets positiefs ervaren voor of door hun diabetes. Want: Diabetes isn't fun, but we can have some fun with it!

 

 

* 'Wereld Diabetes Dag' wordt elk jaar gevierd op 14 november ter gelegenheid van de verjaardag van Frederick Banting die, samen met Charles Best, aan de basis stond van de ontdekking van insuline in 1922.

Geef uw reactie

Image CAPTCHA
Vul de karakters in die weergegeven worden in het plaatje.