Ga mee op avontuur met de Diabest Expeditie 2020

Veel mensen met diabetes leven met het gevoel dat ze bepaalde fysieke inspanningen niet kunnen leveren. Stichting Diabest gelooft dat door het opzoeken en verkennen van grenzen, mogelijkheden ontdekt worden en dromen verwezenlijkt. 

 

Waarom organiseert Diabest expedities?
Diabest is een organisatie, opgericht door mensen met (ervaring met) diabetes. Jaarlijks wordt er een expeditie georganiseerd waarbij een groep van in totaal maximaal 15 mensen dit avontuur aangaat. Iedereen loopt met zijn eigen motivatie, dromen of fysieke uitdagingen mee. Diabest zorgt voor professionele begeleiding door een internist, diabetesverpleegkundige, fysiotherapeut ervaringsdeskundigen en een ervaren tochtleider. 

 

 

Expeditie 2020
Dit jaar gaat Diabest terug naar waar het voor hen, 5 jaar geleden allemaal begon… De Berliner Hohenweg! Een pittige maar prachtige alpiene tocht in de Oostenrijkse Alpen. Wandelervaring in de bergen en een goede conditie zijn vereist. Diabest is op zoek naar mensen met diabetes type 1/LADA die 4dd insuline spuiten of behandeld worden met een insulinepomp.

 

Vertrek: Zaterdag 5 september 2020
Terugkomst: Zaterdag 12 September 2020
Vertreklocatie: Geldrop.

 

Sponsordoel
Iedere deelnemer wordt gevraagd sponsorgeld in te zamelen (minimaal € 250,- p.p.). Het sponsordoel van dit jaar is nog niet bekend.

 

Aanmelden informatieavond 17 maart 2020
Bent u geïnteresseerd in de expeditie en wilt u graag mee op avontuur, meldt u zich dan nu aan voor de informatieavond

 

Locatie: St. Anna Ziekenhuis in Geldrop, Vergaderzaal B.
Tijd: Inloop vanaf 19:00, start 19:30 uur

 

Tijdens deze avond vertelt Diabest over de tocht, de kosten en uw mogelijke deelname.

 

Geef uw reactie

Image CAPTCHA
Vul de karakters in die weergegeven worden in het plaatje.