(Complexe) wondzorg in de thuissituatie

 

Medisch specialistische wondzorg sneller en beter

Bosman is altijd op zoek naar manieren om u op de meest effectief mogelijke wijze te ondersteunen wanneer medische hulmiddelen noodzakelijk zijn. Inzake de (complexe) wondzorg is Bosman vanaf 1 januari 2011 een nauwe samenwerking aangegaan KCI Medical. KCI Medical is de ontwikkelaar van V.A.C.® Therapy. Een therapie waarvan bewezen is dat de wondgenezing sneller en effectiever verloopt.

 

Wilt u meer weten over deze therapie, kijkt u dan op http://www.kci-medical.nl/NL-DUT/vactherapy.

 

Wanneer u via uw arts of (wond)verpleegkundige bent geadviseerd met V.A.C.® Therapy te gaan starten, kunt u, zodra u vanuit het ziekenhuis weer naar huis gaat, bij Bosman terecht de bij de therapie benodigde hulpmiddelen. Maar ook wanneer u advies nodig heeft over het voortzetten van de u voorgeschreven V.A.C.® Therapy in uw thuissituatie. Wanneer u uw therapie succesvol heeft afgerond en over kunt stappen naar de moderne wondzorg, ondersteunt Bosman deze overstap op dezelfde deskundige wijze.

 

Speciaal voor u (en voor de verpleegkundige van de thuiszorg) hebben wij een speciaal aanspreekpunt ingesteld: Klantteam Wondzorg.

 

Klantteam Wondzorg, voor vragen en materialen

Ons Klantteam Wondzorg, dat bestaat uit gespecialiseerde (wond)verpleegkundigen en intern opgeleide wondverzorgingspecialisten, staat tijdens kantooruren voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw bestellingen te verzorgen. U kunt het klantteam Wondzorg bereiken op 0800-0662 (gratis).

 

In geval van nood omtrent uw materialen, kunt u ook buiten kantooruren bellen. U wordt dan doorgeschakeld naar onze 24 uursservice waar u ook persoonlijk te woord wordt gestaan.

Reacties(2)

Het is goed en gerusstellend, dat men genoeg informatie kan verkrijgen via de computer. Vroeger zocht je alles op in een boek, tegenwoordig grijpt men meteen naar de computer om informatie te verkrijgen. Dus men is erg tevreden met de computer die ons zeer behulpzaam is in onze zoektocht. Bedankt voor de verschafte informatie.

Beste mevrouw De Haak, Bedankt voor uw reactie, fijn om te horen!

Geef uw reactie

Image CAPTCHA
Vul de karakters in die weergegeven worden in het plaatje.