Bosman verloot unieke wandelreis met de Bas van de Goor Foundation!

 

Wandelen en diabetes is een uitstekende combinatie. De Bas van de Goor Foundation daagt mensen met diabetes daarom uit: Van 27 mei tot en met 2 juni kun je zeven dagen lang over de wereldberoemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostella wandelen. 

 

Vanaf de start in St Jean (Vierge de Orrison) in Frankrijk gaat het over de Camino Francés door Navarra naar Logroño in Spanje. Elke dag staan je ruim 20 km en flink wat hoogtemeters te wachten. Maar ook mooie natuur, prachtige uitzichten en goed gezelschap. In dat gezelschap wandelt ook Bas van de Goor mee en een in diabetes gespecialiseerde internist. De Bas van de Goor Foundation geeft bij deze reis de voorkeur aan deelnemers met diabetes. De stichting heeft in 2017 ervaren hoe bijzonder het is om tijdens een dergelijke reis ook op diabetesgebied ervaringen uit te wisselen en veel te leren. Op 18 februari is de eerste kennismakings- en trainingsbijeenkomst gepland. 

 

Wil je een gratis reis winnen?

Bosman steunt de Bas van de Goor Foundation al 10 jaar. We verloten daarom een volledig gesponsorde reis (incl. vlucht en overnachtingen) onder een van onze klanten. Wil je meeloten, stuur dan een berichtje met je klantnummer, NAW-gegevens en geboortedatum naar communicatie@bosman.com. Wij laten je op 1 februari weten of je de gelukkige bent!

 

Wil je meer weten over deze wandelreis?

Kijk dan op www.wehike2changediabetes.nl of neem contact op met de Bas van de Goor Foundation via info@bvdgf.org.

 

 

 

Geef uw reactie

Image CAPTCHA
Vul de karakters in die weergegeven worden in het plaatje.