Veelgestelde vragen: Voorraad-Op-MaatService

 

Wat is de Voorraad-Op-MaatService?

Als u gebruikmaakt van de Voorraad-op-Maatservice, neemt Bosman het beheer van de voorraad van uw diabetes-, incontinentie of stomamaterialen over. U heeft daar dan dus zelf geen omkijken meer naar. Aan de hand van de omvang en de frequentie van de bestellingen die u de afgelopen tijd heeft gedaan, maken we een inschatting van de hoeveelheid materialen die u per levering nodig heeft en wat door de zorgverzekeraar is toegestaan. Daarna hoeft u nooit meer zelf te bestellen. Bosman zorgt ervoor dat u de afgesproken hoeveelheid op tijd ontvangt, op het adres dat u zelf kiest. Zo kunt u niet meer misgrijpen. Een fijn en zeker gevoel. 

Is de service gratis?

Verlenen van service staat bij Bosman hoog in het vaandel. De Voorraad-op-Maatservice kost u dan ook helemaal niets.

Hoe lang loopt het servicecontract?

Het servicecontract loopt voor de periode van een jaar. Na dit jaar neemt een medewerker van onze afdeling Klantenservice contact met u op om het contract te bespreken en te verlengen.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling wordt geleverd?

Ongeveer twee weken van te voren krijgt u van ons een aankondiging van de levering. Wilt u de levering aanpassen, bijvoorbeeld de dag van levering of het aantal hulpmiddelen? Dan kunt u dat telefonisch doorgeven via 0800-0062 of zelf aanpassen via Mijn Bosman.

Krijg ik mijn bestelling al voordat mijn voorraad op is?

Ja, want we willen voorkomen dat u misgrijpt als u plotseling meer materiaal nodig heeft. Daarom leveren wij iets eerder dan dat uw voorraad daadwerkelijk op is.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres dan mijn woonadres laten afleveren?

Ja, dat kan. U kunt er voor kiezen om uw materiaal standaard op een ander adres te laten bezorgen. Denk aan het adres van uw werkgever of het adres van uw buren. Maar ook als u incidenteel op een ander adres geleverd wilt krijgen, is dat mogelijk. Neem dan, zodra u de aankondiging van uw levering krijgt, telefonisch contact op met onze afdeling Klantenservice (0800-0662) of pas zelf het bezorgadres aan via Mijn Bosman.

Wat moet ik doen als ik meer of minder materiaal ga gebruiken?

Heeft u een andere hoeveelheid materiaal nodig dan in het verleden, laat dit dan weten aan onze afdeling Klantenservice. Zij kunnen samen met u de hoeveelheid of de leverfrequentie aanpassen. Deze aanpassingen worden dan ook doorgevoerd in Mijn Bosman, mocht u een account hebben.

Wat moet ik doen als ik tijdelijk extra materiaal nodig heb?

U kunt natuurlijk altijd een extra bestelling plaatsen, zowel telefonisch als via Mijn Bosman.

Moet ik wijzigingen in mijn persoonlijke situatie doorgeven aan Bosman?

Sommige wijzigingen in uw persoonlijke situatie, zoals een verandering van machtiging, een wisseling van zorgverzekeraar of een adreswijziging, zijn belangrijk voor ons om te weten. U kunt deze wijzigingen aan ons doorgeven via het wijzigingsformulier op deze website, via Mijn Bosman of telefonisch aan de medewerkers van de afdeling Klantenservice.

Wat moet ik doen als ik geen gebruik meer wil maken van de Voorraad-op-Maatservice?

Wilt u, door omstandigheden, eerder stoppen met de Voorraad-op-Maatservice, neem dan contact op met onze afdeling Klantenservice. Als u stopt met de service, kunt u nog wel online blijven bestellen via Mijn Bosman.