Retourneren

 

Als u uw hulpmiddelen ontvangt, kunt u erop rekenen dat deze met de grootste zorg zijn behandeld. Vanaf het moment van het in ontvangst nemen van de bestelling tot het inpakken ervan, zijn wij bezig met de kwaliteit ervan. Toch kan het zijn dat u vindt dat er iets niet in orde is met uw bestelling. U kunt dan het geleverde product gratis aan ons retourneren. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk nieuwe hulpmiddelen ontvangt.

 
Verkeerd geleverd of beschadigd product?

Verkeerd geleverde of beschadigde producten kunt u binnen 14 werkdagen aan ons retourneren. Om uw producten retour te sturen, dient u 2 stappen te volgen:
 

  • Bel binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling gratis naar de Klantenservice van Bosman op 0800-0662. U ontvangt dan een retournummer dat u nodig heeft bij stap 2 en stap 3.
  • Vul de achterkant van de pakbon in die u ontvangen heeft bij uw bestelling. Stuur deze bon samen met de producten binnen 14 dagen op naar: Bosman, T.a.v. Klantenservice, Antwoordnummer 13049, 5600 VE, Eindhoven. Heeft u de pakbon niet meer? Dan kunt u in plaats daarvan het formulier voor herroeping/retourzending gebruiken en bijsluiten.

 
Zonder vermelding van het retournummer kunnen wij de retourzending niet in behandeling nemen. Indien de retourzending niet-vergoedbare producten bevat en u dus een betaling heeft gedaan, ontvangt u uw betaling van ons terug. U ontvangt deze betaling binnen 14 dagen nadat wij de retour gezonden producten van u ontvangen hebben. De door u te ontvangen betaling is inclusief de verzendkosten maar exclusief eventuele extra kosten die wij op uw verzoek gemaakt hebben voor een andere leveringswijze dan onze standaard wijze.

 

Beëindiging V.A.C.®-Therapy en retourneren bijbehorende hulpmiddelen

Wanneer de V.A.C.®-Therapy wordt stopgezet, kunt u met ons contact opnemen via het gratis telefoonnummer 0800-0662. Meer over hoe het dan verder in zijn werking gaat, kunt u lezen bij V.A.C.®-Therapy afmelden

 
Hulpmiddelen over?

Heeft u hulpmiddelen of medische materialen over? Informeer bij onze afdeling Klantenservice naar de mogelijkheden omtrent het retourneren van deze hulpmiddelen. Onze medewerkers Klantenservice kunt u bereiken via nummer 0800-0662.