ICT & Health Conferentie

 

Soort: 
Congres
Datum: 
26-01-2018
Organisator: 
Bosman
Onderwerp: 
Algemeen
Doelgroep: 
Zorgprofessionals
Contactpersoon:
Nina Box, communicatie@bosman.com, 040-2308861

Op 26 januari 2018 sluit de e-healthweek af met de opening van de ICT & Health Conferentie. Het is voor de zorg de kick-of van het nieuwe jaar, waarin implementatie van innovatie op de zorgvloer centraal staat. De Conferentie is hét moment voor delen van kennis rond gezondheidstechnologie, innovatie en samenwerkingen.

Tijdens de ICT & Health Conferentie 2018 krijgt u antwoorden en inzichten. Delen deskundigen, beleidsmakers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg kennis en kunde. En krijgt u de mogelijkheid om reeds bestaande oplossingen te ontdekken zodat u het gat tussen innoveren en implementatie kunt dichten.

Waar de e-healthweek voornamelijk is bedoeld om de patiënt in de regio’s te informeren, is de ICT & Health Conferentie bedoeld om de relevante zaken voor de zorgsector zelf te duiden. De Conferentie wordt ingericht door en voor overheden, bestuurders, wetenschappers, medisch specialisten, zorg professionals, patiënten, innovatie leiders,universiteiten en bedrijven uit alle sectoren van de gezondheidszorg en sociale ondernemerschap.

Entree is gratis, maar vol is vol! Verzeker daarom uw deelname en reserveer uw gratis ticket! 

Geef uw reactie

Image CAPTCHA
Vul de karakters in die weergegeven worden in het plaatje.