Klacht indienen of ervaring delen

 

Bosman zorgt ervoor. Dat zeggen wij niet zomaar: dat is waar wij voor staan. Toch kan het zijn dat u niet tevreden bent over onze service. Een door ons geleverd product is bijvoorbeeld defect, voldoet niet aan uw verwachting of heeft de verkeerde maat. Maar u kunt ook ontevreden zijn over onze dienstverlening. Een door u besteld product is bijvoorbeeld niet of dubbel geleverd. Of misschien vindt u dat u te lang moet wachten aan de telefoon. Kortom: heeft u een negatieve ervaring met Bosman? Laat het ons weten. Maar ook positieve ervaringen met Bosman horen we uiteraard graag van u.

 

Hoe kunt u uw ervaringen met ons delen?

U kunt op drie manieren uw ervaringen aan ons kenbaar maken:

 

  • U kunt bellen met het gratis telefoonnummer 0800-0662.
  • U kunt een e-mail sturen naar: mijnervaring@bosman.com.
  • U kunt een brief sturen naar: Bosman, antwoordnummer 13049, 5600 VE Eindhoven (een postzegel is niet nodig).

 

Welke informatie hebben wij van u nodig?

Vertel ons alle informatie die van belang zou kunnen zijn. Bijvoorbeeld de naam van het product waar het om gaat, eventuele artikelnummers en data van gebeurtenissen. Omschrijf zo helder mogelijk wat is er gebeurd en waar bent u (on)tevreden over? Geef eventueel aan hoe u denkt dat wij het beste een en ander voor u kunnen oplossen.  Geef ook aan hoe u het liefst wilt dat wij contact met u opnemen: per telefoon, brief of e-mail. Vergeet verder niet uw contactgegevens te vermelden: naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en uw e-mailadres.

 

Afhandeling

Onze Klantenservice zorgt uiteraard voor een tijdige en correcte afhandeling. Nadat u uw ervaringen aan ons kenbaar heeft gemaakt, kunt u tussendoor altijd contact met ons opnemen over de stand van zaken. Daarvoor belt u met ons gratis telefoonnummer 0800-0662.

 

Is de oplossing niet naar wens?

Wij vinden het belangrijk dat u zich altijd gehoord voelt. Bent u van mening dat wij uw probleem niet goed hebben afgehandeld? Dan kunt u dit voorleggen bij het ECKG. Zij nemen uw ervaring opnieuw in behandeling en informeren u over het verdere verloop van de procedure. Meer informatie vindt u op de website van het ECKG.