Gratis diabetesserviceartikelen voor uw kind

 

Vaak ontvangt u de eerste diabeteshulpmiddelen voor uw kind via de verpleegkundige. En als dat hulpmiddelen van Bosman zijn, krijgt uw kind deze hulpmiddelen in onze stoere Bob&Bo-tas. Dat is meteen ook zijn of haar eerste kennismaking met Bob&Bo die uw kind begeleiden bij zijn of haar diabetes. In de Bob&Bo-tas vindt u een aantal serviceartikelen van  Bob&Bo : het Bob&Bo informatieboekje, een dagboekje, SOS-kaartje, hypo- en hyperkaartje, naaldencontainer en batterijen (1 x per jaar voor de meter en 1 x per kwartaal voor de pomp).

 • Kinderdiabetesdagboek

  Bloedglucosewaarden bijhouden, insuline toedienen en extra opletten als je gaat sporten of eten. Het is elke dag een hele klus om samen met uw kind de diabetes onder controle te houden. Met het diabetesdagboekje van Bob&Bo is dit eenvoudig en vooral ook leuk! In dit boekje kan uw kind namelijk heel gemakkelijk alle belangrijke gegevens en gebeurtenissen opschrijven. Maar dat is niet alles. Bob&Bo wijzen alle kinderen de weg in het diabetesdagboek met allemaal handige weetjes over diabetes.

   

  Diabetesdagboek aanvragen

  U kunt het diabetesdagboek voor uw kind gratis aanvragen bij uw online bestelling via MijnBosman.com. Of telefonisch via 0800-0662. U kunt dit gratis telefoonnummer ook bellen als u vragen heeft over het diabetesdagboekje. U zult er samen met uw kind veel profijt van hebben.

 • SOS-kinderdiabeteskaart

  U moet er natuurlijk niet aan denken dat uw kind verward raakt of onwel wordt door een te lage bloedglucosewaarde. Gelukkig is die kans heel klein als uw kind zijn hulpmiddelen trouw gebruikt. Maar als het dan toch een keer gebeurt, dan is het wel zo fijn als omstanders meteen goed kunnen handelen. Daarvoor ontwikkelde Bosman speciaal voor uw kind het SOS-kaartje van Bob&Bo. In dit kaartje noteert u samen met uw kind de persoonlijke en medische gegevens. Ook staat erin wat anderen kunnen doen in geval van nood.

   

   

  SOS-diabeteskaartje aanvragen

  U kunt het SOS-kaartje gratis aanvragen bij uw online bestelling via MijnBosman.com. Of telefonisch via 0800-0662. U kunt dit gratis telefoonnummer ook bellen als u vragen heeft over het SOS-kaartje. U en uw kind zal er veel waarde aan hechten.

 • Hypo- & hyperkinderkaart

  Als uw kind diabetes heeft, krijgt hij waarschijnlijk van tijd tot tijd te maken met een te lage of te hoge bloedglucosewaarde. Voor uw kind is zo’n hypo of hyper vaak moeilijk te herkennen. De speciale hypo- en hyperkaart van Bob&Bo helpt uw kind daarbij. Aan de hand van de leuke tekeningetjes van Bob&Bo ontdekt uw kind op speelse wijze welke gevoelens er horen bij een hypo of hyper. Een leuk en handig geheugensteuntje.

   

  Hypo- en hyperkaart aanvragen

  U kunt de speciale gratis hypo- en hyperkaart voor uw kind aanvragen bij uw online bestelling via MijnBosman.com. Of telefonisch via het gratis nummer 0800-0662. U kunt dit gratis telefoonnummer ook bellen als u vragen heeft over de hypo- en hyperkaart. U en uw kind zullen er veel profijt van hebben.