Kinderen met diabetes

 

Het is niet leuk om diabetes te hebben. Maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat het voor kinderen misschien nog wel vervelender is. Want dat geeft toch een hoop gedoe. Als kind moet je natuurlijk lekker onbekommerd kunnen spelen, ravotten en sporten. Maar met diabetes moet je daar steeds over nadenken. We helpen kinderen graag om het allemaal wat makkelijker te maken.

 

Bob&Bo: speciale service voor kinderen met diabetes

Speciaal voor kinderen tot en met 16 jaar heeft Bosman Bob&Bo in het leven geroepen. Bob&Bo hebben ook diabetes en helpen andere kinderen diabetes onderdeel van hun leven te maken. Met deze speciale service nemen wij kinderen (en ouders) zoveel mogelijk zorg over en voor diabeteshulpmiddelen uit handen. Naast de gratis service-artikelen, zoals het dagboekje, het SOS-kaartje en de hypo- en hyperkaart, kunnen kinderen ook sparen voor leuke en handige cadeaus. 

 

Naar Bob&Bo-service >

 

Gratis sportactiviteiten Bas van de Goor Foundation

Als hoofdsponsor van de Bas van de Goor Foundation mag Bosman haar klanten uitnodigingen om gratis deel te nemen aan diverse sportactiviteiten. Deze staan onder leiding van zorg- en sportprofessionals. De sportactiviteiten variëren van sportdagen, sportclinics, zoals zwemmen, voetballen, hockey, tennis, volleybal tot vierdaagse sportkampen. Alle sportactiviteiten van de Bas van de Goor Foundation zijn bedoeld om jongeren met diabetes te laten ervaren wat het effect is van een sportief leven met diabetes.

 

Naar Bas van de Goor >