Uw diabeteshulpmiddelen retourneren

 

Als u uw diabeteshulpmiddelen ontvangt, kunt u erop rekenen dat deze met de grootste zorg zijn behandeld. Vanaf het moment van het in ontvangst nemen van de bestelling tot het inpakken ervan, zijn wij bezig met de kwaliteit ervan. Maar het kan zijn dat u vindt dat er iets niet in orde is, bijvoorbeeld wanneer blijkt dat er bij het uitpakken van uw bestelling een product is toegevoegd met een fabricagefout. Dan kunt u deze gratis naar ons retourneren.

 

Verkeerd geleverd

Het kan ook zijn dat er per abuis een verkeerd product aan u is geleverd. Ook dan kunt u dit gewoon gratis retourneren. Wij zorgen ervoor dat u zo nel mogelijk alsnog over het juiste hulpmiddel beschikt.

 

Hoe retourneer ik de ontvangen hulpmiddelen?

Om uw producten retour te sturen, dient u 3 stappen te volgen:

 

  • Bel binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling gratis naar de Klantenservice van Bosman op 0800-0662. U ontvangt dan een retournummer dat u nodig heeft bij stap 2 en stap 3.
  • Optioneel: Vul het formulier voor herroeping/ retourzending in en stuur dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling gratis op naar: Bosman, T.a.v. Klantenservice, Antwoordnummer 13049, 5600 VE, Eindhoven. Het is niet verplicht om dit formulier te gebruiken en op te sturen.
  • Vul de achterkant van de pakbon in die u ontvangen heeft bij uw bestelling. Stuur deze bon samen met de producten binnen 14 dagen op naar: Bosman, T.a.v. Klantenservice, Antwoordnummer 13049, 5600 VE, Eindhoven. Heeft u de pakbon niet meer? Dan kunt u in plaats daarvan het formulier voor herroeping/ retourzending gebruiken (zie stap 2).

 

Zonder vermelding van het retournummer kunnen wij de retourzending niet in behandeling nemen. Indien de retourzending niet-vergoedbare producten bevat en u dus een betaling heeft gedaan, ontvangt u uw betaling van ons terug. U ontvangt deze betaling binnen 14 dagen nadat wij de retour gezonden producten van u ontvangen hebben. De door u te ontvangen betaling is inclusief de verzendkosten maar exclusief eventuele extra kosten die wij op uw verzoek gemaakt hebben voor een andere leveringswijze dan onze standaard wijze.

 

Hulpmiddelen over?

Heeft u hulpmiddelen of medische materialen over? Informeer bij onze afdeling Klantenservice naar de mogelijkheden omtrent het retourneren van deze hulpmiddelen. Onze medewerkers Klantenservice kunt u bereiken via nummer: 0800-0662.

 

Garantieservice

Zijn uw bestelde diabeteshulpmiddelen defect of gestolen? Met de Garantieservice van Bosman heeft u dezelfde dag nog een vervangend alternatief in huis. De kosten voor vervanging komen meestal voor rekening van de fabrikant of soms uw zorgverzekeraar.

 

Ideeën of tips?

Heeft u ideeën of tips voor Bosman? Bijvoorbeeld over onze hulpmiddelen of dienstverlening? Dan horen wij dat graag van u. Op basis van uw opmerkingen kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en nog beter afstemmen op uw wensen. Op de Garantiebrief kunt u uw opmerkingen aan ons meegeven. Bellen, mailen of online uw idee indienen kan natuurlijk ook. Bel gratis 0800- 0662, mail naar mijnervaring@bosman.com of vul het ideeënformulier  in.