Diabeteshulpmiddelen bestellen

 

Natuurlijk wilt u zo min mogelijk omkijken hebben naar het regelen van uw diabeteshulpmiddelen. Bij Bosman bestelt u uw artikelen eenvoudig en snel, zonder dat u er de deur voor uit hoeft. Dat kan op drie manieren:

 

  • Online
    U bestelt uw diabeteshulpmiddelen snel en eenvoudig online via onze webwinkel MijnBosman.com. U hoeft zich daar slechts één keer te registreren en kunt daarna bestellen wanneer u dat uitkomt. Als u uw bestelling voor 21.00 uur online plaatst, dan geven wij uw pakket diezelfde dag nog mee aan PostNL. Normaal gesproken ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag al op het door u opgegeven adres. Ook op zaterdag. 
  • Telefonisch
    Vindt u het fijner om uw bestelling door te spreken met één van onze medewerkers? Dan kunt u ook telefonisch bestellen via onze Klantenservice op het gratis telefoonnummer 0800 – 0662. Onze medewerkers zorgen dat uw materiaal netjes en discreet bij u bezorgd wordt op het door u aangegeven adres. Als u uw bestelling voor 17.00 uur telefonisch plaatst, dan geven wij uw pakket diezelfde dag nog mee aan PostNL. U ontvangt uw bestelling dan de volgende werkdag al op het door u opgegeven adres. 
  • Wij regelen uw bestellingen
    Misschien vindt u het lastig om te bepalen hoeveel materiaal u nodig heeft en wanneer u moet bestellen. Dat is heel begrijpelijk. Daarom kan Bosman u deze zorg ook uit handen nemen, via de Voorraad-op-Maatservice . Vooraf overleggen we over de soort en hoeveelheid hulpmiddelen en wanneer u deze in huis wilt hebben. Daarna regelen wij uw bestellingen. Zo weet u zeker dat u altijd voldoende materiaal in huis heeft.  

 

Vragen of twijfels over uw diabeteshulpmiddelen?

Heeft u vragen over uw materiaal of twijfelt u of u wel het juiste materiaal gebruikt? Aarzel dan niet contact op te nemen met onze Klantenservice. Onze Klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur via het gratis telefoonnummer 0800 - 0662. U kunt hier ook terecht als u niet weet wanneer en hoeveel diabeteshulpmiddelen u mag bestellen.

 

Diabetesmiddelen met spoed nodig?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u uw hulpmiddelen met spoed nodig heeft. In dat geval kunt u ook buiten kantooruren contact met ons opnemen. Ook tijdens zon- en feestdagen. Bel ons op het gratis telefoonnummer 0800 - 0662. Een van onze medewerkers van de Klantenservice bespreekt met u uw spoedsituatie. Als dat nodig is, zorgt Bosman ervoor dat u uw hulpmiddelen dezelfde dag nog in huis heeft.

 

Extra diabeteshulpmiddelen nodig?

Uw zorgverzekeraar geeft in uw polis aan hoeveel diabeteshulpmiddelen u binnen een bepaalde periode mag bestellen en hoe vaak u dat mag doen. Als u de aangegeven hoeveelheid overschrijdt, dan kan het zijn dat u de kosten daarvan zelf moet betalen. Dat is niet het geval als uw verpleegkundige goedkeuring geeft voor het meerverbruik. Voordat wij de extra diabeteshulpmiddelen leveren, overleggen wij hierover altijd eerst met uw verpleegkundige.